Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.
ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

6 mai 2009

FREE HBO ROMANIA ON LINEATENTIE!
Pluginul Sopcast functioneaza numai in Internet Explorer (in Opera sau FireFox nu functioneaza chiar daca aveti instalat IE TAB )

Dupa instalarea pluginului faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. In caz ca va apare mesajul "can not retrive data" incercati sa inchideti restul programelor si sa dati refresh la pagina cu postul tv respectiv.
Daca va apare imaginea de mai jos, dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.
Deblocare plugin
Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel este posibil de exemplu ca in cazul in care aveti antivirusul BitDefender cu modulul firewall activat, sa dea eroare crash la Internet Explorer in momentul in care incarcati pluginul. O rezolvare este sa opriti temporar modulul de firewall sau sa folositi alt antivirus care este compatibil cu Sopcast ( de ex. Kaspersky Antivirus sau Nod32 functioneaza foarte bine, problema fiind doar un bug la BitDefender si speram sa se rezolve in viitor ). DE asemenea e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze in consecinta ! In acest caz recomand sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! ( plugin-ul functioneaza in sistem p2p, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple )
Pentru a functiona si pe calculatorul vostru trebuie sa aveti instalat Windows Media Player 10 si plugin-ul Sopcast Tv-U View TV.
- Sopcast TV-U View TV plugin 4.9 sau 2 - aici sau 3 - aici sau 4 - aici ( compatibil Windows XP si Vista )
- Windows Media Player v.10 (in cazul in care aveti Windows Vista nu mai este necesara instalarea lui)
- WMP Pixelfusion Plugin este un plugin WMP ce imbunatateste imaginea redata de tv online - il gasiti aici.
- VLC Web Player ( necesar la unele posturi TV ).
Pentru Full Screen, apasati dublu click pe imagine. Pentru a reveni la marimea normala a ferestrei apasati butonul ESC de la tastatura.
Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 Kbps (recomandat 1,5 Mbps) si asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea !
Disclaimer: Streaming-ul nu este furnizat de proprietarul acestui blog si nu imi asum nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate.
Home Box Office Inc (HBO) este un canal TV pentru televiziunea prin cu sediul central în New York City. HBO difuzează filme cinematografice, filme originale de televiziune precum şi seriale TV originale.
Printre serialele HBO cu succes la public se pot enumera: Oz, Sex and the City, The Sopranos, Curb Your Enthusiasm, Six Feet Under, Carnivàle, Deadwood, Entourage, Band of Brothers, Rome şi Extras (ultimele trei sunt colaborări cu BBC). HBO difuzează de asemenea meciuri de box sub numele HBO Boxing şi B.A.D. (Boxing After Dark).

HBO a fost primul canal TV care a fost difuzat numai în reţelele de TV. În realitate, totul a început în 1965, după ce vizionarul Charles Francis Dolan a câştigat o franciză care îi permitea constuirea unei reţele de în Manhattan. Noua reţea de numită Sterling Manhattan Cable by Mr. Dolan a fost prima reţea urbană din Statele Unite ale Americii care avea l împământat. În loc să întindă l pe stâlpii de telefon şi să folosească antenele cu microunde pentru a recepţiona semnalele, Sterling a îngropat rile sub străzile din Manhattan, asta pentru că semnalele TV erau blocate de clădirile înalte (zgârie-nori). Time Life Inc., a cumpărat în acelaşi an 20% din compania lui Dolan.

La începutul anilor 1970, căutând surse noi de profit, lui Dolan i-a venit ideea să creeze un canal "curat" pentru care abonaţii să platească o taxă suplimentară pentru a primi filme care să nu fie întrerupte de reclame precum şi evenimente sportive. Pentru a reuşi să materializeze acest proiect, Dolan l-a angajat pe tânărul avocat Gerald Levin, care avea experienţă în contractarea filmelor şi evenimentelor sportive pentru televiziuni, ca vice-preşdinte al departamentului de programe

Dolan a prezentat ideea lui de "canal curat" conducerii Time Life. Deşi ideea unei distribuţii prin satelit părea să fie o metodă avangardistă în acel moment, a reuşit să convingă Time Life să îl sprijine. Astfel, "canal-ul curat" a devenit Home Box Office în 8 noiembrie 1972. HBO a început prin a folosi microundele pentru a distribui programele operatorilor de CATV. Primul program difuzat prin intermediu canalului plătit a fost un meciul dintre New York Rangers / Vancouver Canucks, în reţeaua CATV din Wilkes Barre, Pennsylvania.
Sterling Manhattan Cable pierdea bani într-un ritm rapid datorită numărului mic de abonaţi (20.000 în Manhattan). Partenerul media al lui Dolan, Time Life, Inc., a câştigat astfel controlul asupra a 80 de procente din compania lui Sterling şi a încercat să oprească aceste pierderi operaţionale ale Sterling Manhattan. Time Life a renunţat la numele Sterling, reţeaua devenind Manhattan Cable Television şi a obţinut controlul asupra HBO în martie 1973. Gerald Levin l-a înlocuit pe Dolan ca preşedinte al HBO. În septembrie 1973, Time Life, Inc. a cumpărat în totalitate drepturile asupra acestui serviciu. HBO era difuzat în 14 sisteme de CATV din New York şi Pennsylvania, dar rata de renunţare la abonament era excepţional de ridicată. Abonaţii încercau serviciul pentru câteva săptămâni, se plictiseau să vadă aceleaşi filme şi astfel renunţau la serviciu. HBO se chinuia să supravieţuiască şi trebuia neapărat făcut ceva pentru a schimba situaţia. Când HBO a ajuns în Lawrence, Massachusetts, a permis abonaţilor să vada gratis programul pe canalul 3. După o lună, programul a fost mutat pe canalul 6 şi a fost codat. Perioada de gratuitate s-a dovedit a fi foarte populară ducând la multe abonamente, conceptul fiind folosit mai apoi în toate celelalte localităţi.
În 1975, HBO devine primul program de televiziune care emite prin satelit când a difuzat "Thrilla in Manila", meciul de box dintre Muhammad Ali şi Joe Frazier. În 28 decembrie, 1981, HBO îşi extinde grila de programe la 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. (Cinemax emitea 24/7 de la înfiinţare iar Showtime şi The Movie Channel au trecut la emisie continuă mai devreme.) În ianuarie 1986, HBO devine şi prima reţea de televiziune care îşi criptează semnalul pentru a împiedica vizionarea neautorizată prin intermediul sistemului Videocipher II. Mai târziu, HBO a fost unul dintre primele canale TV care să emita programe de înaltă definiţie.
Iniţial HBO era o parte din Time Inc.. Atunci când Time a fuzionat cu Warner Communications în 1989, a devenit parte a Time Warner, care este şi acum proprietar.
HBO administrează de asemenea reţeaua Cinemax, care este specializată mai mult pe filme şi mai puţin pe seriale originale.

Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity