Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.
ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

28 aprilie 2013

Locuri neobisnuite pentru offline advertising

Știm cu toții că există deja un număr impresionant de idei inteligente pentru a mări traficul unui site web și pentru a crește rank-ul acestuia.
Până să mă apuc să scriu acest post, mi-am adus aminte că citeam odată undeva pe net de metode mai puțin obișnuite de a face cunoscut un website, DAR..., ATENȚIE!!!... OFFLINE!!!
Înainte de a descrie locurile offline unde să vă promovați site-ul, am să vă atenționez că în timp ce o veți face, puteți primi de la admonestări și înjurături până la bătăi sau amendă. Așa că: "Atenție la neatenție!" Puteți plăti pe cineva să facă aceste lucruri dacă vă e frică de eventualele consecințe sau dacă sunteți comozi! =))
Ca instrumente pentru advertising vă recomand fluturași tipariți, marker permanent sau chiar spray cu vopsea pentru grafitti.
Să încep cu sugerarea locurilor unde puteți face acest lucru:
1. Prima metodă ar scrierea link-ului site-ului tău pe timpul verii, pe geamurile și caroseriile prăfuite masinilor. Nu cred că ar avea nimeni ceva de comentat prea tare pentru acest lucru, dar..., niciodată nu se știe!
2. Scrierea link-ului site-ului tău pe timpul iernii, pe zăpada de pe geamurile mașinilor sau clădirilor.
3. Dacă nu ați terminat încă școala ori sunteți un iubitor al plimbărilor prin parcuri publice, băncile de la școală și cele din parcuri sunt locuri publice foarte vizitate, mai ales în anotimpul călduros, cu ceva trafic constant (LOOL), din care puteți direcționa și către site-ul vostru! Dacă aveți și mai mult tupeu puteți încerca geamurile avizierelor, unde lumea își arunca privirea în mod reflex! (;
4. A patra metodă ar fi scrierea link-ului în toaletele publice (în gări, parcuri, trenuri, instituții).
Dacă mai aveți voi alte idei de asemenea locuri, comentați articolul meu descriind acele locuri sau scriind un articol pe propriul blog și dați-mi și mie de stire!
O zi frumoasă!

Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity