Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.




ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

7 noiembrie 2011

Asistenta IT Consultanta IT Suport IT

Asistenţă IT



         Multe din problemele dvs. din domeniul IT sau al calculatoarelor personale pot fi rezolvate imediat sau cat mai repede cu putinta, cu putin suport din partea unui specialist care va poate oferi asistenta it prin intermediul conexiunii la internet (mail sau mesagerie instantanee) sau telefonic. Poti beneficia de aceasta asistenta pentru a putea adauga o noua componenta in calculator, pentru a inlocui o componenta veche din calculator cu una noua, pentru a instala un driver ori a configura un email sau orice alta aplicatie, etc.
         Accesul de la distanta pe calculator sau PC remote acces - permite unei persoane ce acorda asistenta de la distanta sa acceseze calculatorul dvs. DOAR daca aveti o conexiune functionala la Internet si sa rezolve probleme pe care le intampinati.
          Folosind softul de remote acces (accesati legatura urmatoare pentru a vedea instructiunile) TeamViewer soft folosit de foarte multe firme din domeniu la nivel mondial dar si de milioane de utilizatori, va faciliteaza beneficiul instant de asistenta it sau suport it. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa descarcati un mic programel de pe site-ul firmei producatoare a softului si sa il rulati.
     Programul il puteti descarca de aici (click pe imagine):
    TeamViewer poate fi folosit pentru controlul de la distanta al computerelor folosind Internet-ul, efectuare transfer de fisiere, executare programe, chat, videoconferinta audio-video, etc. Utilizarea programului este extrem de facila si nu necesita o configurare initiala obligatorie. Tot ceea ce aveti de facut este sa va asigurati intai ca sunteti logat ca administrator pe PC-ul pe care doriti sa instalati aplicatia. Pentru rularea ei nu sunt necesare drepturi de administrator. Mecanismul de conectare este urmatorul: la pornire, programul TeamViewer se va conecta la un server al companiei producatoare, dupa care fiecare calculator va primi un ID ce va fi permanent pana la dezinstalarea programului si o parola furnizata aleator de fiecare data cand deschidem o sesiune de conectare. Deci pentru conectarea a doua calculatoare este neaparata nevoie de conexiune la Internet si nu putem folosi programul intr-un intranet. Conectarea se face astfel: cand dorim ca cineva sa se conecteze la calculatorul nostru, pentru a putea urmari o prezentare sau pentru a ne oferi asistenta tehnica, lansam programul in executie, asteptam sa ni se furnizeze ID-ul si parola. Acestea le furnizam celeilate persoane si conexiunea poate fi realizata. Sesiunea de conectare poate fi realizata pentru "presentation" (ex. prezentam cuiva un un document sau un program), "VPN" (Virtual Private Network ), "File transfer" (transfer de fisiere).Printre problemele intalnite la aplicatiile de control la distanta se afla firewall-urile, blocarea porturilor si rutarea lor pentru adresele IP. TeamViewer ne scuteste de astfel de griji, el gasind intotdeauna o ruta spre partenerul dumneavoastra. Conexiunea este extrem de sigura, deoarece foloseste pentru transmiterea datelor o sesiune criptata AES (256 Bit). Daca conexiunea dumneavoastra la Internet nu este tocmai una destul de buna, puteti selecta optiunea “Optimize speed”, pentru a nu exista o devansare intre operatiunile executate pe calculatorul cuiva la distanta si imaginea pe care o vedeti pe propriul calculator. Daca din contra, viteza conexiunii la Internet e una rapida, puteti selecta optiunea de optimizare a calitatii “Optimize quality”, sau selectarea automata a acesteia “Automatic quality selection”. Aplicatia poate fi folosita nu doar pentru controlul computerelor si serverelor ci si pentru instalarea sau dezinstalarea altor aplicatii chiar daca este nevoie de restart si reconectare.
                  Mai multe despre acest software puteti citi accesand legatura http://www.teamviewer.com/ro/download/index.aspx

    Pentru a descărca programul-client instant: TeamViewer QuickSupport

    Este un modul client redus şi compact, care se execută imediat fără instalare şi nu necesită drepturi de administrare - optimizat pentru asistenţă instant.

Acesta va genera un ID compus din 12 cifre si o parola unica din 4 caractere care se va schimba de ori cate ori este pornit programul, asigurandu-va in acest fel confidentialitate si securitatea. In acest fel, cel care a primit parola cu scopul de a acorda asistenta it nu o va putea folosi si a doua oara. Acest program nu se instaleaza in calculatorul dumneavoastra si nici nu va porni odata cu el, ci trebuie pornit manual de fiecare data cand cel ce ofera suport it vrea sa acceseze calculatorul.

In cazul in care este necesara o interventie mai complexa si/sau mai de durata, serviciile de asistenta it oferite de mine prin orice mijloc de comunicare si/sau acces va costa 4 EUR/30 minute si se vor achita prin mandat postal sau prin virament in cont de card bancar.

    Consultanţă IT

     Atunci cand aveti nevoie de cineva cu experienta si cunostinte solide pentru consultanta it in vederea extinderii retelei dvs., a achizitiei de calculatoare, servere sau alte echipamente pentru calculator, ori cand aveti nevoie de solutii software complexe si nu stiti ce sa alegeti, va stau la dispozitie.
      Serviciul de Consultanţă IT vă va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime. 
De asemenea, va pot optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima.

    Sună acum la 0761.558.676 pentru a intra în legătură cu mine imediat sau apeleză-mă prin intermediul mesageriei instantanee. Pentru mesageria instantanee aveţi la dispoziţie butoanele de Yahoo Messenger şi de Skype din coloana stângă a blogului. Vă mulţumesc!


Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity