Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.
ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

PBX TV ONLINE LIVE TV and VideoOnDemand VOD 
Online Live TV and VOD

Platforma PBX TV
PBX TV este o platformă de distribuţie de content online (live TV, VoD) şi comunicaţii (VOIP). Aceasta este compatibilă cu majoritatea platformelor actuale:
- PC: Windows XP/Vista/7, Linux şi Mac OS X ;
- browsere: Internet Explorer, Firefox şi Google Chrome ;
- telefoane mobile: Windows Mobile ;
- receptoare pentru televizor: PBX TV 100 STB ;
- carputere: PBX TV pentru autovehicule.

Platforma PBX TV este construită 100% în România folosind tehnologie proprietară. O multitudine de aplicaţii au fost scrise special pentru acest proiect, începând cu encoderele care au la bază aplicaţia Star Media Center, sistemul de plată (taxare), baza de date în format proprietar, etc. şi terminând cu tehnologia de  locaţii de emisie (publishing points) care face acest serviciu posibil. Un Publishing Point (pe scurt PP) este un punct de distribuire a stream-urilor. Acest punct poate conţine şi reluări. De asemenea poate avea locaţii şi provideri de Internet diferiţi, de aceea dacă imaginea este sacadată pe un PP încercaţi altul. Pentru a-l schimba, intraţi în aplicaţie la secţiunea Conexiune->  Furnizor de Internet: ... Spre deosebire de alte platforme de distribuţie live TV, PBX TV nu întâmpină problema gâtuirii de bandă datorită locaţiilor de emisie. Aceste publishing points distribuie local conţinutul live astfel încât pe distanţe mari doar o singură conexiune este necesară per canal, acesta fiind distribuit local unde este suficientă lărgime de bandă şi astfel beneficiarul final se bucură de o calitate a semnalului ireproşabilă.

Interconectând mai multe reţele PBX (ex.: PBX România, PBX USA), se intenţionează să se pună la punct o reţea globală de distribuţie a conţinutului. Oriunde v-aţi afla în lume să puteţi accesa televiziunile din oraşul natal folosind platforma PBX TV.


Pentru utilizatorii browserului Mozilla Firefox este nevoie ca aceştia să instaleze plug-in-ul pentru WMP (Windows Media Player 11). O pot face de la acest link:
http://www.interoperabilitybridges.com/windows-media-player-firefox-plugin-download

Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity